Insta4_1280x1280I år har Redd Barna en julekampanje som setter fokus på hvor lite som skal til for å gi barn skolegang. For 150 kroner kan hele 4 barn i Kambodsja få lære å lese. Skolegang gir barn trygghet, håp og mulighet til å løfte seg ut av fattigdom. Barn som får skolegang tar med seg viktig kunnskap hjem til sine familier, og alle de positive ringvirkningene som skapes gjør at skolegang er en av de viktigste og mest effektive formene for bistand.

Så derfor vil jeg oppfordre alle til å droppe minst én dessert i løpet av julefeiringen og heller være med på å støtte en hjertesak. Ved å gi litt av vår overflod til dem som har aller minst, kan hver og en av oss bidra til å skape nytt håp. Og det er jo det julen handler om! Les gjerne mer om kampanjen på Redd Barna´s nettider her.

I tillegg har jeg veldig lyst til å arrangere en litt annerledes giveaway for dere lesere. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive mail adressen din i kommentarfeltet. Jeg trekker en vinner den 8 desember som får en hilsen + 150 kroner i støtte til Kambodsja. Håper at så mange som mulig vil delta – og spre gjerne budskapet videre!

DU kan gjøre en forskjell ♥