2Om du først er i New York, må du ta turen innom Emire State Building gratis rap beats downloaden. Vi besøkte både etasje 86 (hovedetasjen) og etasje 102 (toppetasjen). Dette betalte vi ca 400 kroner for, men det var verdt hver eneste krone da vi fikk se den magiske utsikten wörterbuch zum herunterladen. NYC er ikke en by, men en hel verden! Det er flere muligheter, så du kan selvfølgelig få det både billigere og dyrere. Feks om du vil slippe kø eller om du kun bare vil besøke en av de to etasjene icloud control panel fotos herunterladen. På grunn av saftige køer vil det lønne seg å komme enten rundt 08.00, ved lunsjtider eller ved middagstider. Helst i tidsrommet mandag til onsdag moorhuhn herunterladen.

NYC2-001Et alternativ til utsiktpunktene i 86 herunterladen. og 102. etasje – har du «Scyride» som befinner seg i andre etasje. Dette er en simulator der du sitter i en liten sal og ser overblikk av NYC filmet fra et helikopter herunterladen. Salens seter beveger seg i takt med helikopterets svigninger og bevegelser. Hvert år arrangeres også Emire State-løpet. Løpet går opp trappene fra bakkenivå til et utkikksrom 380 meter over bakken format word. Disse to tingene har jeg aldri vært med på selv, men definitivt neste gang!

NYCBRUKBygningen har hele 102 etasjer, er 443 meter høy, har 6500 vinduer og 73 heiser itunes voor ipad downloaden. Hvor sykt er ikke det? Empire har også en spesiell plass i filmverdenen, hvor den er kjent som kulisse fra blant annet King Kong, An affair to remember, Sleepless in Seattle, Elf, Oblivion og Gossip Girl. Ta med kamera upgrade vista windows 7 download kostenlos!

Adresse: 350 5th Ave, New York