koffert1

1 google earth 3d kostenlos herunterladen. Lag en liste – Start alltid med å lage en huskeliste over hva du skal ha med deg på turen. Gjerne i god tid før reisen, så du er sikker på å få med deg alt gratis cv downloaden met foto. Huk av på hvert punkt ettersom du pakker ned en og en ting i kofferten. Slik unngår du å glemme de helt essensielle tingene. Veldig smart!

2 datei herunterladen ipad. Valg av klær – Legg fram alt det du vil ha med deg av klær og sko. Da får du mye mer oversikt. Tenk deg om og legg tilbake minst halvparten i skapet herunterladen. Du trenger alltid mindre enn hva du tror. Pakk klær som kan mikses, da kan du pakke færre klesplagg, og får dermed mer plass i kofferten. Du trenger ikke pakke en ny kjole for hver dag, tenk heller på hvordan du kan gjøre små endringer på antrekket og bruke samme basisplagg flere ganger media creation tool 1909 herunterladen. Planlegg antrekkene dine før du reiser!

3. Planlegg antrekk – Planlegg antrekkene dine allerede før du reiser på tur, og ta gjerne bilder av hvert enkelt outfit. Veldig enkelt å se tilbake på når du står der og ikke vet hva du skal ha på deg herunterladen.

4. Gode sko – Det er store sjanser for at du kommer til å gå en hel masse når du er ute på reise, derfor er det alltid lurt å pakke gode spasersko herunterladen. Du vil hekt sikkert ikke ende opp med å få gnagsår allerede etter dag 1 eller 2? Eller at beina dine gjør så vondt at du nesten ikke klarer å gå emergency 4 kostenlos downloaden vollversion? Been there, done that! Vil du pakke minst mulig, finn et par sko som både er fine og gode å gå i.

5. Toalettsaker – Det lønner seg alltid å ta med seg miniatyr størrelser av feks: shampoo, balsam, bodylotion og parfyme 1001 arabian nights kostenlos downloaden. Det tar mindre plass og du har mer vekt å gå på. Samle gjerne toalettsakene i en plastpose når du pakker – i tilfelle produktene skulle åpne seg under selve reisen netflix film herunterladen auf laptop. Dropp gjerne den gigantiske hårføneren også. Husk at det meste kan kjøpes på det stedet du skal til.

6. Dyrebare ting – Sjekk aldri inn de mest dyrebare tingene dine, så langt det lar seg gjøre iallfall. Du har mye mer kontroll på det i håndbagasjen. En bekymring mindre hvis du skulle være så uheldig å miste kofferten din på flyturen. For det skjer nemlig veldig ofte!

7. Vei kofferten – Husk å veie kofferten din før du reiser, slik at du unngår overvekt. Det er utrolig kjedelig å måtte plukke ut ting når du kommer på flyplassen (som blir kastet) eller betale ekstra penger for å få det med deg. Det er alltid lurt å ha noen kilo å gå på også – tilfelle shopping!

8. Elektroniske kopier – Det kan være lurt å ta elektroniske kopier av ting som feks: pass, billetter, forsikringer, kredittkort og hotellinformasjon – og mail dem til en epostkonto du kan ha tilgang til over hele verden. Da er du godt rustet om disse dokumentene skulle bli borte på reisen.

9. Adapter – Det er kjedelig å plutselig sitte der med et tomt batteri på mobilen og en mobillader som ikke passer i støpslet. Been there, done that. En universaladapter fåes kjøpt i butikker med reiseartikler eller på flyplassen. En slik er alltid smart å ha hvis man er mye ute å reiser!

10. Gyldig pass – Sjekk alltid at passet ditt er gyldig. Noen land krever nemlig at passet er gyldig i en stund etter at reisen finner sted. Undersøk hvilke regler som gjelder for landet du skal reise til – for det kan være lurt, og bestill nytt pass minst 14 dager før avreise. (gjerne før det også) Alternativt kan du få nødpass, men dette gjelder kun for én reise, og det koster like mye som et vanlig pass.