calvin1

For en stund siden ble jeg medlem av Trybe og fikk mulighet til å teste den nye duften til Calvin Klein. Jeg fikk tilsendt flere vareprøver i posten. I etterkant var det en konkurranse man kunne delta i og vinne fine premier fra CK. Jeg måtte selvfølgelig slenge meg på, og vet dere hva? Jeg stakk av med hovedpremien som hadde en samlet verdi på over 2000 kr. Det var selvfølgelig utrolig gøy!

calvin2

Calvin Klein har lansert en ny og fresh duft. Over 20 år etter den ikoniske og provoserende lanseringen av ckOne, skapt for datidens ungdom, kommer en ny duft til en ny generasjon; «The Milliennials». Ck2 er vågal, frisk, varm og fargerik, og er med på å uttrykke mangfoldet dagens unge lever i. En unisex-parfyme for både jente og gutt. Dufter lett av wasabi, mandarin, orris og vetiver.

calvin3

Slik fungerer TRYBE – Først søker du om å få prøve et ønsket produkt. Blir du en av de heldige som får prøve produktet, får du produktet tilsendt i posten. Etter du har testet produktet, vil du bli bedt om å skrive en omtale eller besvare en spørreundersøkelse. Enkelt og selvfølgelig helt gratis! I tillegg får man også mulighet til å være med på spennende konkurranser og undersøkelser. Du trenger selvfølgelig ikke ha noen blogg for å kunne bli medlem, men fint om du er på andre sosiale medier som for eksempel instagram, snapchat, pinterest, twitter, youtube, linkedin osv. 

Vil du også teste produkter gratis? Registrer deg her.