serie2Serien handler om 26 år gamle Ivy Moxam som ble kidnappet da hun var en liten jente. Endelig etter 13 år i fangenskap klarer hun å rømme. Hun får møte sin familie igjen + sine beste venner fra fortiden. Ivy har vanskeligheter med å forstå hvor mye som har forandret seg på disse 13 årene.

serie7Ivy møter stadig nye utfordringer, og hull i hennes forklaringer gjør at politiet ikke stoler på historien hennes. Kan de stole på henne eller ikke? I tillegg er kidnapperen hennes på rømmen.

serie5Jeg startet på denne serien i går kveld etter et tips jeg fant på en annen blogg. Det tok ikke mange minuttene før jeg var solgt. Jeg ble sittende oppe halve natten for å se ferdig serien. SÅ spennende fra start til slutt! Serien går over 5 episoder og alle episodene ligger på Tv2 sumo. Anbefales!

Bare hyggelig ♥