gaustatoppen6

Idag tidlig reiste vi to fulle biler inn til Rjukan – hvor vi skulle bestige Gaustatoppen. Fjellet med sine 1883 meter over havet sies å være det stedet i Norge med størst utsikt, målt etter areal. På toppen kan man faktisk se 1/6 av Norge hvis det er klarvær. Det er litt morsomt å tenke på!

gaustatoppen10gaustatoppen11

Vi var dessverre litt uheldige med været. Det regnet og blåste. I tillegg var tåke det eneste vi kunne se rundt oss hele veien opp. Drømmen om å ta fine bilder på toppen ble mindre og mindre jo lengre vi gikk. Vi var kliss våte hele gjengen, men greie det – det skulle vi gjøre! Etter noen minutters pause på toppen, blåste tåken vekk i noen minutter. Himmelen åpnet seg og det var SÅ rart å se på!

gaustatoppen15gaustatoppen16

Den følelsen av å stå på toppen av et fjell og se ut – er ubeskrivelig! Og det gir definitivt mersmak! Allerede på vei hjem igjen pratet vi om hvilket fjell som skulle bli det neste. Da gjenstår det å se!

Climb mountains not so the world can see you, but so you can see the world ♥