preikestolen3preikestolen7

Det står på min bucketlist å bestige de mest populære fjelltoppene i Norge, og nå kan jeg skrive «check» på Preikestolen også herunterladen. Preikestolen er en av Rogalands best besøkte attraksjoner – og et av landets mest spektakulære fotomotiver. Selve platået er tilnærmet flatt, ca 25 x 25 m og rager 604 moh – med utsikt over vakre Lysefjorden. En naturopplevelse jeg absolutt ikke ville vært foruten app für musik herunterladen!

preikestolen8preikestolen13

Vi sto opp tidlig idag for å rekke en av de første fergene over – i håp om at det ikke var så mange andre turister der kostenlose fotos zum downloaden. Det viste seg selvfølgelig å være en lur ting å gjøre! Turistforeningen har merket veien opp dit godt. Det er laget fine stier, broer og trapper som gjør turen litt lettere å gå spotify playlists herunterladen. Men selvfølgelig, det er jo tungt! Folk flest vil bruke ca 2 timer hver vei. Mindre hvis du er godt trent.

preikestolen12preikestolen20

First you feel like dying, then you feel reborn ♥

preikestolen6preke1

For en utrolig vakker natur vi har i Norge, dere how can I download spotify music! Jeg tror bare man er nødt til å bli «bitt av basillen» for å skjønne det. Det var litt tåkete da vi kom på toppen etter ca 1 time og 30 minutter herunterladen. Men sånn er det med fjellværet – ikke helt stabilt! Vi fikk heldigvis tatt noen fine bilder likevel. En smakebit:

preikestolen21preikestolen22

På nedturen startet det å regne gta 5 mods herunterladen ps4. Skikkelig! Men det var egentlig bare deilig. På Scandic Stavanger City ventet et langt og varmt bad herunterladen! Resten av dagen skal vi utforske Stavanger by og spise god mat!

preikestolen15

Ønsker dere en fortsatt fin helg ♥