Sponset opphold

stav14stav13

På fredag reiste Magnus og jeg inn til Stavanger – hvor vi sjekket inn på fine, Scandic Stavanger City appsen op panasonic smart tv. Hotellet ligger midt i sentrum – med gangavstand til både shopping, restauranter og uteliv.

stav1stav2

Det er alltid like spennende å åpne døren til hotellrommet for første gang. free youtube free mp3. men vi ble møtt med et flott rom og en personlig hilsen. Noe så hyggelig! Det var ingen tvil om at vi skulle kose oss glugg.

stav3stav5stav4

Rommet hadde en stor seng, flere sittegrupper og en skrivepult video aus icloud herunterladen. Helt perfekt for oss bloggere! Noe jeg likte godt var interiøret og takhøyden… og de store vinduene som ga så fint lys inn. heheh!

stav8stav7

Det var en fin størrelse på badet også herunterladen. Jeg ble spesielt glad da jeg så at badet var utstyrt med badekar! Det gjorde nytten sin etter vår fine tur til Preikestolen på lørdag adobe connect recording. I tillegg kunne vi benytte oss av shampoo og showergel fra FACE Stockholm. Veldig greit å slippe drasse med seg sånt på tur!

stav10stav11

Over ser dere noen bilder fra Lobbyen herunterladen. Skikkelig fint og moderne! Hotellet har i tillegg egen bar og restaurant herunterladen. Vi rakk ikke spise middag der, men frokostbuffeten var veldig god – og inkludert.

stav12

Tusen takk for oss, flott service og lekkert rom. Vi kommer tilbake ♥