personligalEt av mine absolutte musthaves i hverdagen er en almanakk herunterladen. Her skriver jeg ned når jeg jobber, ting jeg skal huske på og andre avtaler. Helt nødvendig for å ikke dobbeltbooke meg eller for å glemme noe viktig lego ninjago wu cru kostenlos herunterladen! Hos personligalmanakk kan man designe sin helt egne almanakk. Man kan altså velge hvordan man vil ha både forsiden og innmaten. Dette er en løsning jeg nå skal ty til herunterladen. Fint og unikt!

13102661_1359112827448448_4098109971093171003_n

Giveaway

I samarbeid med personligalmanakk har jeg nå fått lov til å dele ut en personlig almanakk til mine lesere her på bloggen herunterladen. Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen er å legge igjen en kommentar med mailadresse – sånn at jeg får kontaktet deg om du skulle bli den heldige vinner bilder von mail herunterladen!

personlPersonligalmanakk på sosiale medier: Hjemmeside HER, Facebook HER, Instagram HER herunterladen.

Vinner trekkes og annonseres 07 desember. Lykke til ♥