Etter å ha blitt tipset om denne herligheten på bloggen til fine, Kristina – måtte jeg  bare prøve selv musik ohne abo downloaden! Jeg snakker om en sjokolademousse som er både sunn OG god.. Høres jo nesten for godt ut til å være sant? Du trenger kun 3 ingredienser! Oppskriften er sukkerfri og inneholder masse proteiner herunterladen.

Oppskriften er et perfekt alternativ til kvelds eller helgekosen. Moussen er veldig mektig, så den kan fint brukes som et lite mellommåltid også installatiepassed windows 10 download. Dette er iallfall en ny favoritt hos meg.. SÅ deilig!

DETTE TRENGER DU (1-2 pers) :

3 eggehviter, 2 ts kakaopulver og 1 ts sukrin instagram download macbook pro.

SLIK GJØR DU

Start med å piske eggehvitene til en stiv masse download and cut youtube videos mac. Dette tar et par minutter. Bland inn kakaopulver og smak til med sukrin. (Jeg brukte litt mer sukrin enn beskrevet i oppskriften). Bland godt sammen!

Håper det smaker ♥