Visste du at grønnkål er en av våre desidert sunneste grønnsaker? Den er blant annet proppfull av antioksidanten Lutein. Samtidig er det en god kilde til både vitamin A, C og kalsium. Den er rik på jern, inneholder folat og er kalorifattig. Jeg synes ikke grønnkål smaker så godt når den er rå, men oppskriften på grønnkålchips – MÅ jeg bare dele med dere! Hvorfor har jeg ikke laget dette før nå?!

Til oppskriften trenger du: Grønnkål, noen SS olje, salt, pepper (eventuelt annet ønsket krydder)

Slik gjør du: Vask og skyll grønnkåen og ha det i en stor bolle. Dryss over med olje, salt og pepper.. Bland godt. Legg blandingen utover på et stekebrett med bakepapir. Stekes på varmluft 180 grader i 5-10 minutter. Eller til du ser at den begynner å bli sprø. Pass på at det ikke brenner seg!

Håper det smaker ♥