Sponset innlegg

Et av mine absolutte musthaves i hverdagen er en almanakk herunterladen. Her skriver jeg ned når jeg jobber, ting jeg skal huske på og andre avtaler. Helt nødvendig for å ikke dobbeltbooke meg eller for å glemme noe viktig how many follow on netflix! Hos personligalmanakk kan man designe sin helt egne almanakk. Man kan altså velge hvordan man vil ha både forsiden og innmaten. Dette er en løsning jeg har tydd til de siste årene mp3 ipad.

Jeg har allerede en almanakk fra personligalmanakk ut dette året, så denne herligheten designet jeg for 2018 video aus hr mediathek downloaden. Man kan nemlig selv bestemme når almanakken både starter og slutter. Er ikke det bare helt supert!? I tillegg har jeg lagt til en av mine favoritt quotes på en av sidene hamburg bücher download kostenlos. Synes det er så fint!

Over til giveaway

I samarbeid med personlig almanakk har jeg nå en giveaway på instagram – hvor DU kan vinne muligheten til å designe din helt egne almanakk whatsapp musiken. En slik er alltid praktisk å ha selv eller du kan gi den bort i gave. Det er selvfølgelig helt opp til deg. Klikk deg inn på profilen min HER for å bli med mail outlook.