Annonse

Endelig kan jeg fortelle at jeg har blitt ambassadør for Swiss Clinic – som tilbyr behandlinger for både hud, hår, tenner, øyevipper og øyenbryn. Jeg har testet noen av produktene deres tidligere, og har alltid vært superfornøyd. Derfor er jeg veldig glad for at jeg nå har blitt en del av «gjengen».

I første omgang skal jeg teste ut:

  • Skin renewal – en prisbelønnet hudbehandling som er spesialdesignet for å redusere arr, behandle pigmentforandringer og gjøre huden sunnere. Behandlingen består av en skin roller og et serum. Rolleren er en mikronålbehandling med 540 mikronåler. Når nålene rulles over huden, simuleres en skade i huden. Dette fører til at kroppens naturlige helbredelsesprosess starter, hudens produksjon av kollagen og elastin stimuleres og nye friske hudceller skapes.
  • Hydrating self-tan pads – gir deg en perfekt brunfarge og glød samtidig som du beskytter huden og motvirker aldring. De roer, fukter og gjør huden myk, mens du sover. Padsene farger ikke av på klær eller lagen, men fargen forblir der den skal være – på huden din.

Oppdatering på produktene kommer…

Over ser dere «Face dry mask» – en av mine favoritter fra tidligere! I tillegg vil jeg tipse dere om at Swiss Clinic nå har 6 års jubileum og feirer med å gi dere 40 % rabatt på det dere handler mellom 25-31 mai. Benytter du deg i tillegg av rabattkoden «miabolsen» får du enda 5% avslag i denne perioden. Totalt 45% avslag altså. Hvor fantastisk er ikke det!? Det er jo nesten halv pris!