24 mai var min siste arbeidsdag på sykehjemmet i Asker – etter tre utrolig fine og lærerike år herunterladen! Vi hadde en liten avslutning med kaffe og kaker. Det var utrolig hyggelig! Over ser dere rett og slett bilde av den vakre og fredfulle stien jeg gikk hver dag for å komme meg på jobb fonic mms herunterladen. Det blir veldig rart å skulle møte opp et helt annet sted i ny jobb den 05 juni – men selvfølgelig veldig spennende og!

Ikke nok med ny jobb. sims 3 ps3 houses download. Jeg har også fått meg leilighet! Jeg elsker å bruke tid på å handle inn til den – selv om det er noe så kjedelig som dopapir. Det er bare hyggelig arbeid og jeg gleder meg til å flytte hjemmefra (igjen) den 1 juli youtube links herunterladen. Og kanskje det beste av alt: sammen med min bedre halvdel!

Noen festligheter har det så klart vært den siste tiden where to download sims 4. Det er lite som slår sene sommerkvelder i godt selskap. Første bildet er fra 17 mai og det andre fra en sammenkomst med noen kollegaer.

Late dager på stranda herunterladen. Her får jeg leire-spa av min fine og snille lillebror. Jeg fikk også tatt årets første bad. Kan ikke huske sist jeg badet i norsk sjø. Veldig nødvendig og deilig i denne varmen herunterladen!

Jeg har sagt opp abonnementet mitt på treningssenteret, og trener heller ute i sommer steuerprogramm herunterladen. Det er jo så deilig! Spesielt tidlig om morgenen eller når sola begynner å gå ned. Da er temperaturen perfekt!

Bilder fra homopat timen min perfect player herunterladen. Homopat er forresten noe jeg vil anbefale til de fleste. Det ser kanskje litt heavy ut med tusen nåler i øret, men det er ingen tvil om at det bare gjør godt panasonic fernseher apps herunterladen.

Ei litta selfie og litt hotellfrokost fra turen vår til Sunnmøre. Disse bildene er tatt fra en pitstop på Furukroa i Flåm. Jeg har lagt ut en del bilder fra denne turen tidligere.

MAAAAT! Første bildet er fra 17 mai. Da spiste vi en treretters på Südøst som ligger på Grynerløkka i Oslo. Andre bildet er fra Meating Point burger, bar & diner som ligger i Asker. Yummyyy!