Fant denne deilige lavkarbo-oppskriften på KK.no – og måtte bare prøve den ut. Jeg gjorde om litt på den, men resultatet ble veldig bra likevel. Lenge siden jeg har delt oppskrift, så her kommer den:

Til 3 porsjoner trenger du: 500 g kylling i terninger, 1 fedd hvitløk, 10 g frisk ingefær, 1 rød chili, 1 sitrongress, stekeolje, 2 paprika, 150 g gulrøtter, 1 purreløk, 2 dl kokosmelk, 1 ts salt, 1 ts pepper, 100 g philadelphia orginal, 1 blomkål.

Slik gjør du:

  1. Hakk opp og stek hvitløk, ingefær, chili og sitrongress i noen ss olje.
  2. Tilsett deretter kyllingen i blandingen og stek dem.

3. Skjær gulrot og purreløk i skiver og paprika i terninger.

4. Tilsett grønnsakene i blandingen sammen med kokosmelk, salt og pepper. Småkoke i 15 minutter.

5. Tilsett Philadelphia osten mot slutten og la den smelte inn.

6. Del blomkålen og hakk den opp i bittesmå biter.

7. Gi deretter blomkålen et oppkok i lettsaltet vann.

Server gjerne med seterrømme. Håper det smaker!