Annonse

Er det noe jeg ønsker meg i ny bolig, så er det badekar. Det finnes jo ikke noe bedre enn å sette deg i et varmt bad etter en lang arbeidsuke eller etter en dag ute i kulda. Enda bedre er det med skum, badebomber eller andre morsomme greier. På Storefjell var vi så heldig å få badekar på rommet, og da benyttet vi selvfølgelig anledningen til å prøve ut jelly bath spa-gelé fra Coolstuff.no Så gøy!

Det fungerer slik at pulveret i pakken forvandler seg til gele når det kommer i kontakt med vann. Geleen er vidunderlig avslappende å bade i og gjør huden myk og god etterpå. Geleen kommer i fire forskjellige dufter: Lavender, Jasmine & Bergamot, Citrus seasalt, Caribbean breeze og Pomegranate & Sweet apple. Jeg har testet både Citrus seasalt og Caribbean breeze. Sistenevnte ser dere under.  Morsom og rar opplevelse, men også veldig deilig! Om jeg skal prøve igjen? Definitivt!

Perfekt julegavetips!