På lørdag sjekket Simen og jeg inn på The Hub Oslo – og var veldig klare for en skikkelig datenight i byen problems ing app. Kanskje siste date før lille L melder sin ankomst. Hotelloppholdet var julegave fra Simen til meg. Eller oss da. Ingen av oss har noen gang vært på et så stort, fancy hotell før, så det var en morsom opplevelse images from sms. Jeg fikk tatt noen bilder av hotellrommet, som jeg nå tenkte å vise dere.

Rommet var større enn forventet, men inneholdt akkurat det samme som de fleste andre vanlige hotellrom: En deilig seng, godstol, TV og et bad sims kostenlos downloaden vollversion deutsch legal. Badet var utrolig delikat og lekkert. Vi hadde som alltid håpet på badekar, men sånn ble det ikke denne gangen. Noe annet jeg likte veldig godt med badet, var produktene fra Rituals the forest deutsch herunterladen. Det får det hele til å føles mer ekslusivt.

Ellers prøvde vi ut Burger Joint på Aker Brygge – hvor vi spiste middag (anbefales) qvc.de herunterladen. Kvelden ble avsluttet med show på latter. Som var min julegave til Simen/oss. Vi så «Fra Æ til Å» med Truls Svendsen. Som selvfølgelig var utrolig gøy herunterladen. Alt i alt: Et skikkelig bra døgn i hovedstaden!