Telefon, pc, sosiale medier

  • Gå gjennom «følger» listen din på instagram herunterladen. Er det noen som ikke gir deg noe lenger? Noen som gir deg en dårlig følelse? Randoms du ikke kjenner? Eller nettbutikker du kun har fulgt for å få delta i en konkurranse amazon prime video herunterladen pc? Jeg er sikker på at du kan trykke «avfølg» på veldig mange. Veldig deilig å etterpå kun få oppdateringer fra de man faktisk ønsker å se oppdateringer fra windows xp sp3 herunterladen.

  • Gå gjennom bildene på telefonen din. Du trenger ikke 30 stk av nesten det samme bildet eller 40 screenshots av bakgrunnsbildet ditt ich will whatsapp herunterladen. Trykk på «marker», deretter markerer du bare alle bildene du ser du ikke trenger, og til slutt trykker du på slett-knappen. Det går fort herunterladen.

  • Lag en ny spilleliste for vår/sommer20 på spotify.
  • Ta en opprydning på mailen din. Du får garantert mye reklame som du ikke interesserer deg for word for macbook. I tillegg har viktige mail lett for å bli borte i rotet. Gå derfor inn på hver og en mail med en gang du får de. Bla helt ned, og der står det gjerne «Meld meg av nyhetsbrev» microsoft excel windows 7 kostenlosen.
  • Vask telefonen/pc/nettbrett eller hva enn du bruker gjevnlig. Rett og slett fordi disse duppedittene er store bakteriebomber. Dette kan du enkelt gjøre med en antibakteriell våtserviett eller med en fuktig klut med litt såpe how can I browse and anonymously.
  • Bruk litt tid på å legge ut ting du ønsker å selge eller gi bort – på for eksempel finn eller tise.
  • Utforsk podkast, hvis du ikke allerede har gjort det herunterladen. Google litt, så finner du mange tips til gode eller morsomme podcaster.
  • Tiktok er det nye og store. Grei underholdning hvis du kjeder deg. Kanskje du kan lage noen videoer selv også?
  • Gå gjennom vennelisten din på snapchat, og slett. Det er utrolig irriterende og kjedelig å se på maten eller katten til folk du egentlig ikke aner hvem er. Mye bedre å se oppdateringene til de man faktisk kjenner eller ønsker å følge.