Den 15 mars hadde venner og familie planlagt å holde en babyshower for meg (I all hemmelighet selvfølgelig) teams app downloaden op laptop. Noen dager før det hele skulle skje, fikk jeg beskjed om at de hadde planlagt, men at det måtte avlyses/utsettes pga corona situasjonen. Det er selvfølgelig forståelig at sammenkomsten ikke kunne gjennomføres, og en slik fest er jo ikke viktig midt oppi en verdenskrise ing app download voor laptop.

Det hele ble litt tragikomisk faktisk.. For der satt Simen og jeg alene og spiste kaken som likevel kom på døren netflix app mac. Jeg må le litt hver gang jeg tenker på det. Kaken var forresten en sjokoladekake, og smakte helt himmelsk.. I tillegg ser den jo ut som et mesterverk programm für fotobearbeitung kostenlos downloaden. Skikkelig fin!

I ettertid har jeg også fått bleiekake og en drøss med gaver på døra loops und samples kostenlos downloaden. Bleiekaken er noe av det fineste jeg har sett, og selvfølgelig noe som kommer til å stå uåpnet som pynt på rommet til lille L. Av gaver så fikk vi en god del klær i litt større størrelser zitate kostenlos downloaden. Noe som kommer veldig godt med.

Jeg er utrolig glad og takknemlig for at de i det hele tatt tenkte på meg og hadde planlagt en hyggelig dag for meg. Jeg er heldig som har så mange gode mennesker rundt meg.